JAWATAN KOSONG

Pemohon-pemohon adalah dipelawa daripada warga kerja atau ahli keluarga terdekat dan warganegara Malaysia yang berkelayakan bagi mengisi kekosongan jawatan di Yayasan Selangor seperti berikut:

BIL JAWATAN BAHAGIAN/UNIT GRED TARAF JAWATAN KEKOSONGAN SYARAT MINIMA CATATAN BIDANG TUGAS
1 Pengurus Kewangan PY 7 Kontrak 1 Ijazah Sarjana
yang masih
berkhidmat dan

CARA MEMOHON

a) Borang permohonan boleh dimuat turun melalui laman web Yayasan Selangor :

Pengiklanan

TARIKH BUKA              : 12:00 Tengah Hari 28 Disember 2020 (Isnin)
TARIKH TUTUP           :   4:00 Petang            06 Januari 2021 (Rabu)

b) Pemohon hendaklah menghantar ‘resume’ beserta Borang Permohonan Jawatan ke Bahagian Sumber Manusia & IT. Pemohon yang masih berkhidmat dengan Yayasan Selangor hendaklah mengemukakan permohonan melalui Ketua Bahagian/ Unit.

c) Sesalinan sijil-sijil yang berkaitan dan telah disahkan hendaklah disertakan.

PERMOHONAN

Borang permohonan yang lengkap diisi hendaklah dihantar ke alamat seperti di bawah. Sila tuliskan Nama Jawatan yang dipohon di bahagian atas sebelah kiri sampul surat:

YAYASAN SELANGOR
TINGKAT 18, MENARA YAYASAN SELANGOR,
18A, PERSIARAN BARAT,
46000 PETALING JAYA, SELANGOR DARUL EHSAN
(U.P: UNIT SUMBER MANUSIA )

Semua permohonan hendaklah sampai tidak lewat dari tarikh tutup iklan pada hari Rabu, 06 Januari 2021, jam 4.00 petang. Hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil menghadiri temuduga. Calon yang tidak menerima jawapan setelah 3 bulan dari tarikh tutup iklan dianggap tidak berjaya.

2020-12-30T02:49:17+08:00
ms_MY