BIL

Hal Ehwal Pelajar R1 1
Jumlah 2

CARA MEMOHON

a) Borang permohonan boleh dimuat turun melalui laman web Yayasan Selangor; http://www.yayasanselangor.org.my

b) Tarikh Iklan dibuka :  05 Januari  2017 ( Khamis )

Tarikh tutup   : 20 Januari 2017  ( Jumaat )

c) Pemohon hendaklah menghantar 'resume' beserta Borang Permohonan Jawatan ke Unit Sumber Manusia. Pemohon yang masih berkhidmat hendaklah mengemukakan permohonan melalui Ketua Jabatan / Bahagian / Unit dan sertakan salinan sijil-sijil berkaitan yang telah disahkan.

PERMOHONAN

Borang permohonan yang lengkap diisi hendaklah dihantar ke alamat seperti di bawah. Sila tuliskan nama jawatan yang dipohon di bahagian atas sebelah kiri sampul surat:

YAYASAN SELANGOR
TINGKAT 17, MENARA YAYASAN SELANGOR
NO. 18A, PERSIARAN BARAT`
46000 PETALING JAYA,
SELANGOR DARUL EHSAN
( U.P : UNIT SUMBER MANUSIA )

Semua permohonan hendaklah dihantar sebelum tarikh tutup iklan iaitu pada 20 Januari 2017, jam 4.00 petangHanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil untuk menghadiri temuduga. Calon yang tidak menerima jawapan setelah 3 bulan dari tarikh tutup iklan akan dianggap tidak berjaya.