JAWATAN KOSONG YAYASAN SELANGOR 2018 PDF Print E-mail

 

Pemohon - pemohon adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan bagi mengisi kekosongan jawatan di Yayasan Selangor seperti berikut :-

BIL
JAWATAN
JABATAN / BAHAGIAN / UNIT
KEKOSONGAN
MUAT TURUN
1
Eksekutif
Undang - Undang
1
2 Penyelia Kewangan 1
3 Kerani Pembiayaan Pendidikan 2
4 Operator Telefon Komunikasi Korporat 1
5 Pengawal Keselamatan AYSK 1
6 Pembantu Juruteknik Pengurusan Fasiliti 2
Jumlah
8

CARA MEMOHON

a) Borang permohonan boleh dimuat turun melalui laman web Yayasan Selangor di Bahagian Muat Turun Borang atau klik di link  http://www.yayasanselangor.org.my/images/borang/jawatan2.pdf

b) Tarikh Iklan dibuka :  15 Februari 2018

Tarikh tutup            : 23 Februari 2018

c) Pemohon hendaklah menghantar 'resume' beserta Borang Permohonan Jawatan ke Unit Sumber Manusia. Pemohon yang masih berkhidmat hendaklah mengemukakan permohonan melalui Ketua Jabatan / Bahagian / Unit dan sertakan salinan sijil-sijil berkaitan yang telah disahkan.

 

PERMOHONAN


Borang permohonan yang lengkap diisi hendaklah dihantar ke alamat seperti di bawah. Sila tuliskan nama jawatan yang dipohon di bahagian atas sebelah kiri sampul surat:

YAYASAN SELANGOR
TINGKAT 18, MENARA YAYASAN SELANGOR
NO. 18A, PERSIARAN BARAT`
46000 PETALING JAYA,
SELANGOR DARUL EHSAN
( U.P : UNIT SUMBER MANUSIA )

 

Semua permohonan hendaklah dihantar sebelum tarikh tutup iklan iaitu pada 23 Februari 2018, jam 4.00 petang. Hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil untuk menghadiri temuduga. Calon yang tidak menerima jawapan selepas tiga(3) bulan dari tarikh tutup iklan akan dianggap tidak berjaya.

 

Salinan Hak Cipta@Yayasan Selangor 2012. Semua Hak Cipta Terpelihara